Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در افتتاحیه این کنگره گفت: مولوی به زبانی سخن گفته است که بعد از 800 سال هنوز هم برای اقشار مختلف قابل درک است.

وی با بیان اینکه مولوی جلوتر از زمان و فراتر از جغرافیا، سیاسی و اجتماعی بوده است، اظهار کرد: اشعار مولوی در سطح مدارس راهنمایی و دبیرستان قابل درک است و این نشان می دهد وی روشنفکری بوده که با زبان توده مردم صحبت کرده است همانطور که پیامبر اسلام(ص) به زبان عامه سخن می گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی اضافه کرد: اساتید و روشنفکران این هنر را از مولوی درک کرده و با زبان عامه مردم سخن گفته و با توده مردم حشر و نشر داشته باشند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه خیلی ها تلاش می کنند که مولوی را به نام خود ثبت کنند، گفت: مولوی متعلق به همه است، چون نمی توان خورشید، ماه یا ستاره را به نام کسی ثبت کرد بنابراین وظیفه همه است که از مولوی صیانت کنند.

علی بابایی مسئول کمیته علمی  دومین کنگره بین المللی عرفان در کلام مولانا گفت: در کمتر از 50 روز حدود 100 مقاله علمی به این کنگره ارسال شده بود.

وی افزود: بیشترین مقالات در بحث عرفانی و فلسفی ارسال شده بود که مقالات توسط 12 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ها داوری شد.

بابایی ادامه داد: از این تعداد مقاله، 8 مقاله به عنوان مقاله منتخب انتخاب شد که هر مقاله حداقل توسط 4 نفر داوری شده بودند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مولوی اردبیل مولانا گودرز صادقی علی بابایی عرفان در کلام مولانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران

کمال  اکبری،دبیر همایش همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و استقبال مراکز علمی از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین را مثبت ارزیابی کرد.

وی هدف از برگزاری این همایش را تولید ادبیات علمی در بحث رسانه‌های نوین معرفی کرد و با اشاره به تغییرات ساختاری سازمان صدا و سیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه را ضروری دانست.

اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته، با برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم خرداد در تهران و نهم خرداد به میزبانی قم به کار خود پایان خواهد داد.

 در مراسم اختتامیه مقاله‌های برتر معرفی می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»