Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز در اردبیل، اظهار کرد: « مقاله القای تولید بهینه آلکالوئیدهای گیاه بذرالنج از ریشه گیاه " Hyoscyamus Reticulatus L" با استفاده از نانوذرات اکسید آهن توسط دکتر منوچهر فرجامی نژاد و همکاران - محققین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد اردبیل به چاپ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: « نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از نانوذرات اکسید آهن به عنوان یک عامل موثر برای بهبودتولید، یک روش موثر از آلکالوئیدهای تروپان این گیاه است.»

احدزاده ادامه داد: « استفاده از این نانوذرات می تواند بهبود تولید متابولیت ثانویه در گیاهان را القا کنند، بدین صورت که استفاده از نانوذرات به عنوان کانی های زیستی می تواند یک راهبرد موثر برای افزایش بهره وری از ترکیبات گیاهان دارویی در داروسازی باشد.»

وی تصریح کرد: « تاکنون - در عرض دو سال گذشته - تعداد 5 مقاله تحقیقی از نامبرده و همکارانشان به نام مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مجلات معتبر و همایش ها ارایه شده است.»

انتهای پیام /

203 / 167 واحد اردبیل چاپ مقاله تحقیقی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی علی احدزاده منوچهر فرجامی نژاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد اردبیل مرکز تحقیقات گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار